Ajankohtaista

Miesten edustusjoukkue jatkoi katkeamatonta voittokulkuaan kaatamalla Jyväskylässä Weikot. Kotijoukkue kompastui Antti Heiskasen heittoansaan. Lopulta Kuokkalan Graniitti hiljeni meluisan taistelun jälkeen loppulukemiin 85-105 (43-53). Voitto oli Keravan Energia Teamin yhdeksäs perättäinen.
Keravan Energia Teamin naisten edustusjoukkue jatkoi tuloksellisesti vuoden 2013 aikana kokemaansa alamäkeä ja keräsi plakkariinsa kaksi NSM-tappiota viikonlopun peleissään. Lauantaina kotkalainen Peli-Karhut oli parempi Killassa ja sunnuntaina Hongan onnistui pitää sarjapisteet Espoossa.
Keravan Energia Team nappasi jo kahdeksannen peräkkäisen voittonsa miesten I-divisioonan B-lohkossa kellistämällä paikkallisvastustajansa Järvenpään Koripalloseuran loppulukemin 96-91 (53-43). Jännitysnäytelmä ratkesi vasta päätösneljänneksen viimesekunneilla.
Ensi viikon torstaina 14.2 ei ole Tuusulan poikien koriskoulun harjoituksia.
Keravan ja Järvenpään keskinäiset koripallokohtaamiset ovat aina värikkäitä ja tiivistunnelmaisia, mutta pyhänä pelattavassa miesten I-divisioonan B-lohkon kärkikamppailussa on paikalliskunnian lisäksi erityisen paljon pelissä.
Aikataulut erikseen korkeisiin koreihin ja mataliin koreihin pelaaville
Viime viikonloppu ei sanottavasti muuttanut Keravan Energia Teamin edustusjoukkueiden virettä sarjoissaan. Naisten NSM-sarjan joukkue on edelleen kiinni play offs -paikassa, vaikka hävisikin selvähkösti lauantaina HoNsUlle Jyväskylässä. Miesten M1D B-lohkon vierasreissu Jyväskylään sen sijaan tuotti kaksi sarjapistettä ja näin tuplasi viikonlopun saldon lauantain EBT-kotivoiton jälkeen.
Korispisteen synttäriviikko ja sen erikoistarjoukset (vko 6) käynnistyvät perjantaina 1.2.2013. Kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat 15% alennuksella niin myymälässä, kuin verkkokaupassa.
RSS ATOM