Ajankohtaista

Erityisen dramaattinen ja kirpaiseva oli Keravan Energia Teamin naisten joukkueen kotitappio lauantaina BC Nokialle. Vieraat menivät viimeisellä minuutilla ensimmäisen kerran johtoon ja lopulta täpärään voittoon tiputtaen keravalaiset pudotuspeleistä. Miesten joukkueen sunnuntaisesta vierailusta Karkkilaan ei tullut yhtään sen mieltäylentävämpää.
A-tytöt päättivät valtakunnansarjan makeaan voittoon sarjakärki WB/Capitalsista. Tytöt sijoittuivat sarjassaan 7:ksi. Kauden mittaan kokoonpanot vaihtuivat tiheään tahtiin. 27 tyttöä on pelannut kauden aikana joukkueessamme. Lisäksi kuusi valmentajaa on osaltaan luotsannut joukkuetta eteenpäin. Joukkueelle eniten pisteitä / ottelu teki Hilma Ala-Vähälä, Levypallot / ottelu Iina Makkonen ja syöttöjä / ottelu Minja Vainio joka oli myös koko runkosarjan paras syöttäjä. Kiitos kaikille pelaajille,valmentajille,toimitsijoille ja huoltojoukoille koko kaudesta.
Keravan Kori-80 ja Esa Mäki-Tulokas ovat sopineet päävalmentajan jatkopestistä keravalaisten NSM-sarjan joukkueessa. Jatkosopimus kattaa tulevan kauden 2013-2014. Myös apuvalmentaja Jarkko Rönnholm jatkaa tehtävässään.
Viime vuoden hittituotetta, Kori-80 retropaitoja, on varastossa jäljellä enää muutamia kappaleita. Lue lisää kuinka saat itsellesi kauden komeimman t-paidan!
Keravan Energia Teamin naisten joukkue ei pystynyt varmistamaan viikonlopun tuplakierroksella paikkaansa play offseissa. Lauantaina Killassa vieraillut Catz Lappeenrannasta oli omaa luokkaansa ja sunnuntain reissu Kisahalliin tuotti lähes yhtä selvän tappion Torpan Poikien käsittelyssä.
Keravan Energia Team voitti varmoin ottein BC Jyväskylän kauden viimeisessä kotiottelussaan loppupistein 99-72 (45-24). Samalla se varmisti I-divisioonan B-lohkon mestaruuden ja ansaitsi seuralle ensi kaudeksi sarjapaikan varsinaiseen I-divariin eli sen A-lohkoon.
Keravan Energia Teamin edustusjoukkueiden otteluita voi taas kerran seurata myös netin kautta suorina lähetyksinä!
Viime viikonlopun voitot enteilevät edustusjoukkueille aurinkoista kevättä. Naiset ovat yhden voiton päässä historiallisesta pudostuspelipaikasta ja miehet I-divsioonan B-lohkon mestaruudesta. Ensi viikonloppuna kummatkin joukkueet pelaavat kotiottelut, joita ei kannata jättää näkemättä !!
Nikkarin uudet korisukat rikottiin samana päivänä. Syynä se, että pelaajat roikkuvat sukissa.
Kolme perättäistä voittoa lisää energiaa neljännen hakemiseen viimeisessä matkapelissä Kotkaan. Kotkassa vastaan asettuu PeliKarhut. Seuraavana lauauntaina kauden viimeisessä pelissä kotiparketille asettuu vastaan Capitals II.
RSS ATOM