Ajankohtaista

Korispisteen synttäriviikko ja sen erikoistarjoukset (vko 6) käynnistyvät perjantaina 1.2.2013. Kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat 15% alennuksella niin myymälässä, kuin verkkokaupassa.
Kori-80 netti-TV on saanut ansaitsemaansa huomiota ja urheiluihmisten kiinnostus on herännyt. Sponsoroiduilla ilmaisotteluilla on ollut satoja katsojia, mutta myös maksulliset lähetykset ovat keränneet kymmeniä seuraajia kotikatsomoihin.
Keravan Energia Teamin naisten NSM-joukkueen tappioputki ei ottanut vielä katketakseen, kun Torpan Pojat haki lauantaina sarjapisteet Killasta. Tunteikkaan ottelun loppuhetket jättivät paljon jossiteltavaa. Sunnuntaina miesten joukkue jatkoi tammikuun voittoputkeaan kaatamalla kärkikamppailussa KaU Koriksen vauhdikkaan korisnäytelmän jälkeen.
Kori-80 -netti-tv esittää alkavana viikonloppuna Killan hallista kaksi suoraa ottelulähetystä. Lauantaina on ohjelmistossa naisten mestaruussarjan ottelu ja sunnuntaina miesten I-divisioonan B-lohkon kärkikahina. Yksittäisen "netti-pääsylipun" hinta on nimellinen kolme euroa ja maksun voi suorittaa yleisimmillä luottokorteilla PayPal-palvelun kautta.
Keravan Energia Teamin naisten edustusjoukkue oli vajaalukuisena mahdottoman tehtävän edessä lauantaina Lappeenrannassa, jossa Catz oli lopulta selvästi parempi loppulukemin 98-58. Miesten edustusjoukkue sen sijaan venyi kuin venyikin sunnuntaina Killassa voittoon TuNMKY:stä pistein 81-74.
Miesten I-divisioonan B-lohkon ottelut jatkuvat Killan hallissa tulevana sunnuntaina. Keravan Energia Teamin vieraaksi saapuu vaarallisessa iskukunnossa oleva Turun NMKY, mutta myös isäntien viimeaikainen vire on ollut kohdallaan.
Varmista paikkasi ja osta lippu ennakkoon
Karhulan Veikot vs Ykköskori 111-84 erät: 31-21, 31-20, 19-15, 30-28
RSS ATOM