Ajankohtaista

M35SM Ykköskorin toiseksi viimeinen ottelu tälle kaudelle.
A-tytöt on kutsuttu kovatasoisen EHBT turnauksen kutsusarjaan.
Viime vuoden finalistit kohtasivat toisensa torstai-iltana tällä kaudella.
Entisiä maajoukkuemiehiä vilisee Killan koulun parketilla.
Tilaa kesäksi itsellesi tai kaverille Kori-80:n sininen retropaita. Tilaus viimeistään 30.3.2013.
Kaudella 2012-2013 SM-sarjaa pelannut B-tyttöjen joukkue jäi vain niukasti ulos "Final Four" -lopputurnauksesta.
Erityisen dramaattinen ja kirpaiseva oli Keravan Energia Teamin naisten joukkueen kotitappio lauantaina BC Nokialle. Vieraat menivät viimeisellä minuutilla ensimmäisen kerran johtoon ja lopulta täpärään voittoon tiputtaen keravalaiset pudotuspeleistä. Miesten joukkueen sunnuntaisesta vierailusta Karkkilaan ei tullut yhtään sen mieltäylentävämpää.
A-tytöt päättivät valtakunnansarjan makeaan voittoon sarjakärki WB/Capitalsista. Tytöt sijoittuivat sarjassaan 7:ksi. Kauden mittaan kokoonpanot vaihtuivat tiheään tahtiin. 27 tyttöä on pelannut kauden aikana joukkueessamme. Lisäksi kuusi valmentajaa on osaltaan luotsannut joukkuetta eteenpäin. Joukkueelle eniten pisteitä / ottelu teki Hilma Ala-Vähälä, Levypallot / ottelu Iina Makkonen ja syöttöjä / ottelu Minja Vainio joka oli myös koko runkosarjan paras syöttäjä. Kiitos kaikille pelaajille,valmentajille,toimitsijoille ja huoltojoukoille koko kaudesta.
Keravan Kori-80 ja Esa Mäki-Tulokas ovat sopineet päävalmentajan jatkopestistä keravalaisten NSM-sarjan joukkueessa. Jatkosopimus kattaa tulevan kauden 2013-2014. Myös apuvalmentaja Jarkko Rönnholm jatkaa tehtävässään.
Viime vuoden hittituotetta, Kori-80 retropaitoja, on varastossa jäljellä enää muutamia kappaleita. Lue lisää kuinka saat itsellesi kauden komeimman t-paidan!
RSS ATOM