Ajankohtaista

Keravan Energia Teamin I-divisioonamiehistöön on kiinnitetty puuttuvat palaset ja palapeli alkaa saada lopullisen muotonsa. Muutama soveltuva peluri joukkueeseen voidaan periaatteessa vielä ottaa, mutta se ei ole välttämätöntä. Ensijaisesti täydennystä haetaan tarvittaessa omista A-junioreista.
Järvenpää ja Kerava pelaavat harvoin kauden alla keskenään harjoitusotteluita, mutta poikkeus nähtiin osana isompaa järvenpääläisten koripallokauden avajaistapahtumaa. Isännät korjasivat ansaitun voiton koripistein 82-74 (33-31).
Aivan juna-aseman vieressä Keravan Asemanaukiolla sijaitseva Sportsbar Revanssi näyttää lauantaina 7.9.2013 EM-koripalloa isosti, kun kankaalle heijastuu Suomen ja Italian välinen alkulohkon ottelu.
Kauden 2013-2014 kausikortti oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Keravan Energia Teamin Naisten Korisliigan sekä miesten 1A-divisioonan runkosarjojen kotiotteluihin. Kaiken kaikkiaan Killassa pelataan jälleen yhteensä peräti 26 aikuisten kilpakoripalloilun kotiottelua ja kausikortin hinta on 140 euroa. Löydät tilauslomakkeen...
Keravan Energia Teamin miesten joukkue aloitti lähestyvään sarjakauteen valmistavat harjoitusottelut voittamalla M1DB-sarjaan viime kauden jälkeen nousseen vantaalaisen PuHu Juniorit Martinlaakson koululla eilen illalla.
Koriskoulut käynnistyy syyskuun ensimmäisellä viikolla Tuusulassa ja Keravalla. Uudet joukkueet käynnistämässä toimintaa.
Keravan Energia Teamin 1A-divisioonaan valmistautuva miehistö pelaa ennen sarjakauden alkua neljä harjoituspeliä. Tiistaina 27.8.2013 joukkue kohtaa 1B-divisioonan PuHun Martinlaakson koululla ja heti perään sunnuntaina 1.9.2013 JKS:n Järvenpään Liikuntahallissa.
Killan korishulina jatkuu jo tulevana viikonloppuna A-tyttöjen SM-karsinnoilla. Tervetuloa kannustamaan Keravan Energia Team A-tyttöjen SM-sarjaan!
Nyt sinulla on oivallinen tilaisuus päästä jakamaan ja opettamaan koripalloilun ilosanomaa pienille eka- ja tokaluokkalaisille n. 1 - 4 tuntia kuukaudessa. Kiinnostuitko? Lue lisää...
Valtakunnan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle noussut Keravan miesten edustusjoukkue on solminut ensimmäiset pelaajasopimuksensa. Kesäharjoitusjakso poiki yhteensä kahdeksan paperia. Pelaajaneuvottelut jatkuvat heinäkuun aikana.
RSS ATOM