Ajankohtaista

Korin B- ikäluokan tytöt pelaavat tulevalla kaudella kaikissa kolmessa ikäluokkansa alueellisissa divisoonissa sekä valtakunnallista SM – sarjaa. Ikäkaudessa pelaa kaiken kaikkiaan kolmekymmentä tyttöä ja heidän valmennusta on vahvistettu uudella valmentajalla, Toni Leikaksella. Toni keskittyy toimessaan haastajatyttö joukkueen pelaaja kehitykseen tukenaan ikäkauden päävalmentaja Tero Aaltonen.
Keravan Energia Team paineli B-tyttöjen SM-sarjaan komeasti, kun sunnuntain molemmat vastustajat kaatuivat komealla pelillä! Ja millä tavalla: eipä ole kait Killassa vastaavanlaista kannustusta vähään aikaan kuultu, kun Susijengiä Sloveniassa kannustamassa käynyt oman seuran rumpuryhmä pisti parastaan!
Kotijoukkue Keravan Energia Team otti tarvittavat voitot vastustajistaan SM-karsintapelien avauspäivänä Killassa. Ensimmäiseltä karsintakierrokselta jatkoon päässeet Salo (Vilpas) ja Vimpeli (Veto) kaatuivat numerollisesti kohtuullisen selkeästi.
Turun Riento, Lappeenrannan Catz, Salon Vilpas ja Vimpelin Veto saapuvat kotijoukkue Keravan Energia Teamin kotiluolaan kahden päivän karsintakoitoksiin. Viikonlopun 10 pelissä ratkotaan kaksi SM-sarjaan pääsevää joukkuetta. Tuntumaa ja käsitystä on saatu toisten joukkueitten pelitavoista kesän turnauksista.
Miesten edustusjoukkue voitti Killan tiistaisessa myöhäisillassa Espoo Basket Teamin täpärästi kahdella pisteellä loppulukemin 75-73 (36-41).
Keravan Energia Teamin I-divisioonamiehistöön on kiinnitetty puuttuvat palaset ja palapeli alkaa saada lopullisen muotonsa. Muutama soveltuva peluri joukkueeseen voidaan periaatteessa vielä ottaa, mutta se ei ole välttämätöntä. Ensijaisesti täydennystä haetaan tarvittaessa omista A-junioreista.
Järvenpää ja Kerava pelaavat harvoin kauden alla keskenään harjoitusotteluita, mutta poikkeus nähtiin osana isompaa järvenpääläisten koripallokauden avajaistapahtumaa. Isännät korjasivat ansaitun voiton koripistein 82-74 (33-31).
Aivan juna-aseman vieressä Keravan Asemanaukiolla sijaitseva Sportsbar Revanssi näyttää lauantaina 7.9.2013 EM-koripalloa isosti, kun kankaalle heijastuu Suomen ja Italian välinen alkulohkon ottelu.
Kauden 2013-2014 kausikortti oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Keravan Energia Teamin Naisten Korisliigan sekä miesten 1A-divisioonan runkosarjojen kotiotteluihin. Kaiken kaikkiaan Killassa pelataan jälleen yhteensä peräti 26 aikuisten kilpakoripalloilun kotiottelua ja kausikortin hinta on 140 euroa. Löydät tilauslomakkeen...
RSS ATOM