Ajankohtaista

Keravan Energia Teamin miesten joukkue ei päästänyt sarjakakkosta Porvoon Tarmoa helpolla perjantai-iltana Killassa. Joukkueet olivat vielä tasapisteissä viimeisellä neljänneksellä, mutta ennakkosuosikin ote piti lopussa paremmin ja näin M1DA-sarjapisteet matkasivat, kotiyleisön tukeman hyvän keravalaistaistelun jälkeen, vieraiden mukana Porvooseen.
Paikallisessa lehdistössä tylysti lytätty Keravan Energia Teamin miesten 1A-divsioonan joukkue kohtaa perjantai-iltana Killan kotiluolassaan sarjakakkosen Porvoon Tarmon. Takaa-ajo alkaa. Otteluun on kaikilla vapaa pääsy !!!
Keravan Energia Teamin naisten joukkue onnistui tiukan taistelun jälkeen voittamaan lauantaina Killassa Forssan Alun. Sen sijaan miesten divari A:ssa FoKoPo kuittasi Killasta sunnuntaina vierasvoiton Forssaan huomattavasti isomalla piste-erolla.
Alkavana viikonloppuna kummatkin edustusjoukkueet kohtaavat kotihallissa Forssan. Ensin lauantaina on naisilla herkullinen mahdollisuus jatkaa keskiviikkona Tapiolassa alkanutta voittokulkua Naisten Korisliigan sarjajumboa Forssan Alkua vastaan. Sunnuntaina taas miehillä on yhtä herkullinen tilaisuus nousta I-divisioonan A-lohkossa säilyjän paikalle ja samalla tiputtaa FoKoPo sarjajumboksi.
Keravan Energia Teamin maanantai-illan vieraspelimatka Tampereelle osoittautui pelätyn vaikeaksi. Pyrintö II:n kanadalaisvahvistus Yannick Anzuluni iski urheilullisten Pyrintönuorukaisten avustuksella keravalaisia heti kättelyssä vastapalloon ja täydeltä laidalta.
Hopeaa RICOH – turnauksessa ja voitto Killan areenalla pelatussa BT SM – sarjapelissä BC Nokiasta.
Koriskouluissa on tilaa ja uusia joukkueita on suunnitteilla niin aloittaviin junioriryhmiin kuin aikuisille tarjottavaa pelailuvuoroa. 1 kk ilmainen kokeilu juniorijoukkueissa. Tervetuloa!
Kori-80 odottaa paikalle arviolta noin 100 seminaarivierasta
Jos Keravan Energia Teamin edustusjoukkueet saivat, niin miehissä kuin naisissakin, nostella voitonmaljoja edellisenä viikonloppuna niin nyt oli juomapulloissa katkeramman kalkin maku. Kummatkin joukkueet kohtasivat sarjojensa johtajan ja miehet kävivät lisäksi epäonnistuneella ryöstöretkellä Järvenpäässä.
Seuratoiminta osioon on päivitetty syyskokouksessa hyväksytty toimintasuunnitelma
RSS ATOM