Ajankohtaista

Miesten edustusjoukkueen kotiotelut jatkuvat tiiviisti viikonloppuisin aina joulutaukoon saakka. Huomenna lauantaina Killan halliin saapuu vieraaksi arvoituksellinen Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkue.
Keravan Energia Teamin miesten I-divisioonan kotiottelut jatkuivat pitkän tauon jälkeen. Sarjakakkonen BC Nokia oli vakuuttava eikä antanut yllättää itseään. Energia Team oli löytänyt virtaa ja liikettä hyökkäykseensä ja pysyikin sen ansiosta vieraidensa kintereillä aina viimeisen neljänneksen alkuun saakka. Ensi lauantaina Killan halliin saapuu vieraaksi Tampereen Pyrintö II.
Keravan Energia Teamin miesten pitkä ja karikkoinen viiden perättäisen vierasottelun kiertue päättyi viime viikolla Töölön Kisahalliin. Reissuilta tarttui tuomiseksi kosolti kokemusta ja vastoinkäymisiä, mutta ei sarjapisteitä. Tulevana sunnuntaina joukkue saa kotoisaan Killan halliin vieraaksen sarjataulukossa kakkospaikkaa hallussaan pitävän BC Nokian.
Keravan Energia Teamin edustusjoukkueet olivat totisen paikan edessä, kun kummatkin kohtasivat tappiottomat sarjojensa johtajat. Miesten joukkue vieraili perjantaina Töölön Kisahallissa ja naisten joukkue kohtasi sunnuntaina Killassa Catzin Lappeenrannasta.
Keravan Energia Teamin perjantai-illan vierailu Porvoon Kokonhallissa ei tuonut kovasti kaivattua kauden avausvoittoa. Porvoon Tarmo oli keravalaisittain todella vähämaalisessa ottelussa selvästi parempi pistein 71-44.
Kuluvan miesten I-divisioonakauden ehkä suurin yllättäjä Järvenpään Koripalloseura vierailee huomenna naapurikaupungissaan Keravalla. Killan halliin odotetaan kiihkeä paikallistunnelmaa. Etenkin kun osa JKS-pelaajista on lähimenneisyydessä edustanut myös Keravan Energia Teamia.
Lipunmyynti alkanut lupaavasti
Kori-80 järjestää kaikille avoimen tilastointikoulutuksen ProfeCons Oy:n tiloissa tiistaina 5.11.2013 klo 18.30-20.30. Tilastoitavien otteluiden määrä kasvaa jatkuvasti ja tilastoilla on oleellinen merkitys koripalloilun kehittämisessä.
Keravan Energia Teamin miesten edustusjoukkueen voittotili tämän kauden divari A:ssa ei auennut vielä Forssassakaan, kun paikallinen Koripojat oli keskiviikkoillan päätteeksi kotiparketillaan parempi selvin numeroin 100-71.
RSS ATOM