Ajankohtaista

Keravan Energia Teamin maanantai-illan vieraspelimatka Tampereelle osoittautui pelätyn vaikeaksi. Pyrintö II:n kanadalaisvahvistus Yannick Anzuluni iski urheilullisten Pyrintönuorukaisten avustuksella keravalaisia heti kättelyssä vastapalloon ja täydeltä laidalta.
Hopeaa RICOH – turnauksessa ja voitto Killan areenalla pelatussa BT SM – sarjapelissä BC Nokiasta.
Koriskouluissa on tilaa ja uusia joukkueita on suunnitteilla niin aloittaviin junioriryhmiin kuin aikuisille tarjottavaa pelailuvuoroa. 1 kk ilmainen kokeilu juniorijoukkueissa. Tervetuloa!
Kori-80 odottaa paikalle arviolta noin 100 seminaarivierasta
Jos Keravan Energia Teamin edustusjoukkueet saivat, niin miehissä kuin naisissakin, nostella voitonmaljoja edellisenä viikonloppuna niin nyt oli juomapulloissa katkeramman kalkin maku. Kummatkin joukkueet kohtasivat sarjojensa johtajan ja miehet kävivät lisäksi epäonnistuneella ryöstöretkellä Järvenpäässä.
Seuratoiminta osioon on päivitetty syyskokouksessa hyväksytty toimintasuunnitelma
Huomenna perjantaina kohtaavat Killan hallin iltatunnelmassa sarjajohtaja Helsinki Seagulls ja sarjan hännillä FoKoPon kanssa samoihin sarjapisteisiin noussut Keravan Energia Team. Joukkueiden lähtöasetelmat ovat hyvin päinvastaiset. Pieni Kerava vastaan suuri Helsinki.
Keravan Energia Teamin miesten edustusjoukkue sai ja joutui kamppailemaan ONMKY:n kanssa enemmän kuin loppuun asti sarjapisteistä Killan vuoden kotiavauksessaan. Ottelu venyi jatkoajalle ja voittaja varmistui silloinkin vasta loppusummerin soidessa.
Keravalaisen edustuskoripallon uuden vuoden avausviikonloppu Killassa oli täynnä jännitystä, yllättäviä käänteitä ja hienoja suorituksia. Lauantaina naiset ottivat todella tärkeän voiton Turun Riennosta.
Huomenna sunnuntaina saapuu Killan halliin miesten I-divisioonan A-lohkon otteluun vieraaksi aina eksoottinen Oulun NMKY. Edellisellä Keravan vierailullaan lokakuussa ONMKY eli Ynni nappasi seitsemän pisteen kirvelevän vierasvoiton.
RSS ATOM