Ajankohtaista

Muutos Harjoitukset alkavat 13.5.2014 Keskiviikko 19.30 - 22.00 Lukio Järvenpää
B tytöt ovat pelanneet kuluvan kauden lähes kolmenkymmenen pelaajan voimin aina SM – sarjasta alueellisiin I, II sekä III divareihin. Tämän lisäksi BT- pelaajat ovat olleet yhdessä AT pelaajien kanssa vakiokokoonpanoa alueelliseen AT I divarissa. Näistä sarjoissa suoritukset kantoivat finaaleihin asti niin AT I:ssä kuin BT II ja III sarjoissa. Lisäksi kauden aikana osallistuttiin turnauksiin kuten 2013 syksyn Delfini ja EHBT sekä alkuvuonna 2014 Ricoh.
Keravan Energia Teamin miesten joukkue päätti kautensa Porvoossa loistavaan vierasvoittoon. Pudotuspeleihin divari A:n kakkospaikalta valmistautuva isäntä Tarmo oli ihmeissään peli-iloa säkenöinneen vierasjoukkueen kanssa.
Keravan Energia Teamin naisten joukkueen hienosti mennyt koripallokausi 2013-2014 päättyi Helsingissä Torpan Poikien vieraana. Kotijoukkue ToPo oli lopulta selvästi parempi myös kolmannessa puolivälieräottelussa tiistaina ja ansaitsi paikkansa neljän parhaan joukossa.
Keravan Energia Teamin miehet suoristivat huomattavasti ryhtiään vieraillessaan sunnuntaina Forssassa. Hankalien alkuminuuttien jälkeen Kerava taisteli itsensä taukojohtoon, mutta musta kolmas neljännes erotti joukkueen sarjakauden ensimmäisestä vierasvoitosta.
Torpan Pojat onnistuivat säilyttämään kotietunsa eilen Töölön Kisahallissa Naisten Korisliigan ensimmäisessä pudotuspelissä Keravan Energia Teamia vastaan. Keravalaisotteet lupaavat kuitenkin huomattavasti parempaa huomiseen kotiotteluun.
Keravan Energia Teamin miesten joukkue hävisi laimean esityksen jälkeen Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkueelle selvästi ja samalla varmistui keravalaisjoukkueen jääminen M1D-sarjassa A-lohkon viimeiseksi. Pyrinnön reservit sen sijaan jatkavat vahvasti kohti pudotuspelejä.
Miesten edustusjoukkue päättää kauden 2013-2014 kotiottelunsa ensi sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu pudostuspeleihin mielivä Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkue. Pyrinnön syömähammas sanan varsinaisessa merkityksessä on kanadalainen 205cm-sentteri Yannick Anzuluni. Hän on myös monella mittarilla mitattuna koko sarjan tehokkain pelaaja.
Miesten edustusjoukkue jatkoi viime sunnuntaina hyviä esityksiään kuittaamaalla viimeisen paikalliskamppailun selkeästi nimiinsä. Valitettavasti ei kuitenkaan ihan niin selkeästi, että pystyisi enää sarjataulukossa kampeamaan JKS:n ohi. Edelleen on mahdollisuus sarjan päätteeksi nousta Järvenpään kanssa samoihin voittoihin, mutta tippujan paikan välttäminen vaatii urotöitä. Haastetta riittää ja haaveet elättää.
Tulevana sunnuntaina Keravalle Killan halliin saapuu vieraaksi Järvenpään Koripalloseura. Ottelun lähtöasetelma on kutkuttavan mielenkiintoinen, vaikka nopeasti sarjataulukkoa vilkaisemalla saattaisikin luulla jotain muuta. Ottelu käynnistyy klo 15.00, mutta paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin.
RSS ATOM