Ajankohtaista

Kutsu Keravan Kori-80 Facebookissa.
Vapaat salivuorot (8.10.2014)
Jojoille ja valmentajille tiedoksi. Tarkistakaa käytättekö salivuorolistoilla vapaana olevia tunteja. Mikrot ja minit huomioikaa myös pelivuoro tarve kevät kaudella. Ilmoitukset salivuorovastaavalle 19.10 mennessä.
Aktian Keravan konttorissa on jo vuosia hoidettu Keravan Kori-80:n pankkiasiat joustavasti ja yhteistyö jatkuu edelleen. Lisäksi seuran jäsenet ovat oikeutettuja erikoistarjouksiin niin rahoitus-, sijoitus kuin vakuutusasioissakin.
Kori-80 nappasi maanantain myöhäisillassa Vuosaaren Urheilutalolla jo kolmannen perättäisen voittonsa eteläisen alueen II-divisioonassa kaatamalla isäntäjoukkue Wartti Basketin loppulukemin 72-104 (36-54). Kaksi päivää aikaisemmin lauantaina kukistui Killan hallin satapäisen kotiyleisön edessä ToPoLa koripistein 92-56 (41-33).
Keski-Uusimaa Basket osallistui 2 joukkueella viime viikonlopun karsintoihin, tavoitteenaan SM sarjapaikka ja valtakunnan 1 divisioona paikka. Molempien joukkueiden tavoitteet saavutettiin.
Seuramme Keravan Kori-80 Ry on ottanut käyttöönsä Seuramappi –palvelun helpottaakseen monien päällekkäisten töiden määrää. Jatkossa seuramme jäsenrekisteriä ylläpidetään sähköisesti ja seuran kaikki laskutus, niin jäsen- kuin kausimaksut tullaan lähettämään jäsenistölle seuramapin kautta sähköisessä muodossa.
Järvenpään NMKY:n ja Keravan Kori-80:n A-tytöt ovat harjoitelleet tiiviisti yhdessä kesän ja nyt Keski-Uusimaa Basket:n kaksi joukkuetta matkaavat palaamaan pääsystä SM-sarjaan Espooseen ja Lahteen.
Kori-80 edustusmiehistö käynnisti sarjakautensa hakemalla eilen ansaitun voiton Porvoon Urheiluhallilta. Kotijoukkue Räppä kaatui koripistein 65-80 (29-39). Kaukoheitoissa Kori-80 jäi kakkoseksi, mutta kolmen sekunnin alueilla keravalaiset olivat lähes ylivoimaisia.
Kori-80:n II-divarimiehistö otti viimeisessä harjoitusottelussaan vakuuttavan kotivoiton alkavalla kaudella samaa sarjaa pelaavasta HyPo:sta. Kauden ensimmäisessä harjoituskohtaamisessa elokuun puolivälissä Hyvinkäällä oli HyPo vielä selkeästi parempi, mutta nyt osat vaihtuivat. Loppulukemat 88-68 (43-36).
Kahden kovaa vauhtia lähestyvään II-divisioonakauteen valmistautuvan joukkueen harjoitusmittelö muodostui tasaisen jännittäväksi. Pitkään tappioasemassa riutunut kotijoukkue Kori-80 käänsi voiton itselleen viimeisellä neljänneksellä.
RSS ATOM