Ajankohtaista

Viime viikonloppuna pelattiin Tampereella perinteinen jo vuodesta 1988 järjestetty suomen suurimmaksi tituleerattu koripalloturnaus.
Miesten uuden edustusjoukkueen kesäharjoitukset jatkuivat pienen tauon jälkeen heinäkuun toisella viikolla. Harjoitusten jälleen käynnistyessä solmittiin myös kolme toivottua pelaajasopimusta.
Killassa päivävuorot pyörähtäneet käyntiin ma-pe 10.30-17.00.(1.8 asti) Nyt hyvä tilaisuus treenata päivällä. Kerää kaverit kokoon ja menkää pelaamaan tai heittelemään. Junnuille valvoja (yli 18v) mukaan.
Koripallokausi 2014-2015 käynnistyy virallisesti 1.7.2014. Koripalloliitto tarjoaa tulevalle kaudelle monta uudistusta. Yksi uudistuksista on mobiililisenssikortti, joka on Koripalloliiton uusi jäsenetu. Siinä yhdistyy lisenssikortti ja jäsenedut, jonka lisäksi se toimii jatkossa myös tiedotuskanavana. Lue lisää...
Uuden hallituksen työsarka on osoittautunut isommaksi kuin alkuun osasimme kuvitella, mutta suunnitelmat alkavat hahmottua seuran toiminnan kehittämiseen. Nämä toimet johtavat toivottavasti toiminnan tehostumiseen, läpinäkyvyyden sekä yhteisten pelisääntöjen parantumiseen.
Miesten uusi edustusjoukkue teki vielä ennen juhannusta kaksi tärkeää pelaajakiinnitystä pitkään päähän, kun kaksimetriset Mikael Aalto ja Hannu Haapasalo vetivät nimensä sopimuspapereihin. Samassa yhteydessä vahvistettiin tulevan kauden kapteenisto.
Tulevalla kaudella eteläisen alueen II-divisioonassa pelaava miesten uusi edustusjoukkue rakentuu vauhdilla. Joukkueen ytimen muodostaa kevään nousukarsinnoissa menestynyt Kakkoskori-miehistö, mutta vaihtuvuuttakin on luvassa. Edustusjoukkue palaa monessa mielessä perusasioihin ja myös joukkueen nimi on perinteinen Keravan Kori-80.
RSS ATOM