Ajankohtaista

Kori-80 edustusmiehistö käynnisti sarjakautensa hakemalla eilen ansaitun voiton Porvoon Urheiluhallilta. Kotijoukkue Räppä kaatui koripistein 65-80 (29-39). Kaukoheitoissa Kori-80 jäi kakkoseksi, mutta kolmen sekunnin alueilla keravalaiset olivat lähes ylivoimaisia.
Kori-80:n II-divarimiehistö otti viimeisessä harjoitusottelussaan vakuuttavan kotivoiton alkavalla kaudella samaa sarjaa pelaavasta HyPo:sta. Kauden ensimmäisessä harjoituskohtaamisessa elokuun puolivälissä Hyvinkäällä oli HyPo vielä selkeästi parempi, mutta nyt osat vaihtuivat. Loppulukemat 88-68 (43-36).
Kahden kovaa vauhtia lähestyvään II-divisioonakauteen valmistautuvan joukkueen harjoitusmittelö muodostui tasaisen jännittäväksi. Pitkään tappioasemassa riutunut kotijoukkue Kori-80 käänsi voiton itselleen viimeisellä neljänneksellä.
Eteläisen alueen II-divisioonaan valmistautuvan Keravan Kori-80 miesten edustusjoukkueen rakennusprojekti on saatu päätökseen. Elokuisten pelaajaneuvotteluiden jälkeen kokoonpanoon nimettiin vielä peräti viisi uutta pelaajaa.
Ilmoittautuminen alueiden sarjoihin ja nuorten SM-karsintoihin päättymässä 15.8.2014
Hei Erotuomari! (12.8.2014)
Jokaisen kaudelle 2014-2015 aktiiviseksi aikovan erotuomarin on osallistuttava kauden aloittavaan kausikoulutukseen. Jos kausikoulutusta ei ole suorittanut, ei myöskään voi toimia erotuomarina alkavalla kaudella. Koripalloliitto Koulutuksessa käydään läpi mm. uusi erotuomaripalkkioiden maksujärjestelmä sekä FIBA:n uudistamat pelisäännöt. Kaikille erotuomareille ovat pakollisia sääntötestit. Liittoerotuomareita koskevat fysiikkatestit ovat myös mahdollista suorittaa koulutuksessa. Kausikoulutukset järjestetään pääsääntöisesti syyskuussa ja erotuomarin tulee etukäteen ilmoittautua valitsemaansa koulutukseen. Koulutusten ajankohdat sekä paikkakunnat julkaistaan basket.fi-sivuilla elokuussa viikolla 34. Erotuomarimaksujärjestelmää varten jokaisen aktiivituomarin tulee lähettää verokortti Koripalloliittoon sekä toimittaa pankkiyhteystiedot. Tilaa siis itsellesi ajan tasalla oleva verokortti tai sivutuloverokortti tätä varten. Ohjeet verokortin ja pankkitietojen lähettämisestä toimitetaan erotuomareille viimeistään kausikoulutuksissa.
Valmentaja palaveri tapahtui iloisissa merkeissä ja oli ilo huomata, että seurassa on motivoituneita ihmisiä.
Viime viikonloppuna pelattiin Tampereella perinteinen jo vuodesta 1988 järjestetty suomen suurimmaksi tituleerattu koripalloturnaus.
Miesten uuden edustusjoukkueen kesäharjoitukset jatkuivat pienen tauon jälkeen heinäkuun toisella viikolla. Harjoitusten jälleen käynnistyessä solmittiin myös kolme toivottua pelaajasopimusta.
Killassa päivävuorot pyörähtäneet käyntiin ma-pe 10.30-17.00.(1.8 asti) Nyt hyvä tilaisuus treenata päivällä. Kerää kaverit kokoon ja menkää pelaamaan tai heittelemään. Junnuille valvoja (yli 18v) mukaan.
RSS ATOM