Ajankohtaista

Aktian Keravan konttorissa on jo vuosia hoidettu Keravan Kori-80:n pankkiasiat joustavasti ja yhteistyö jatkuu edelleen. Lisäksi seuran jäsenet ovat oikeutettuja erikoistarjouksiin niin rahoitus-, sijoitus kuin vakuutusasioissakin.
Kori-80 nappasi maanantain myöhäisillassa Vuosaaren Urheilutalolla jo kolmannen perättäisen voittonsa eteläisen alueen II-divisioonassa kaatamalla isäntäjoukkue Wartti Basketin loppulukemin 72-104 (36-54). Kaksi päivää aikaisemmin lauantaina kukistui Killan hallin satapäisen kotiyleisön edessä ToPoLa koripistein 92-56 (41-33).
Keski-Uusimaa Basket osallistui 2 joukkueella viime viikonlopun karsintoihin, tavoitteenaan SM sarjapaikka ja valtakunnan 1 divisioona paikka. Molempien joukkueiden tavoitteet saavutettiin.
Seuramme Keravan Kori-80 Ry on ottanut käyttöönsä Seuramappi –palvelun helpottaakseen monien päällekkäisten töiden määrää. Jatkossa seuramme jäsenrekisteriä ylläpidetään sähköisesti ja seuran kaikki laskutus, niin jäsen- kuin kausimaksut tullaan lähettämään jäsenistölle seuramapin kautta sähköisessä muodossa.
Järvenpään NMKY:n ja Keravan Kori-80:n A-tytöt ovat harjoitelleet tiiviisti yhdessä kesän ja nyt Keski-Uusimaa Basket:n kaksi joukkuetta matkaavat palaamaan pääsystä SM-sarjaan Espooseen ja Lahteen.
Kori-80 edustusmiehistö käynnisti sarjakautensa hakemalla eilen ansaitun voiton Porvoon Urheiluhallilta. Kotijoukkue Räppä kaatui koripistein 65-80 (29-39). Kaukoheitoissa Kori-80 jäi kakkoseksi, mutta kolmen sekunnin alueilla keravalaiset olivat lähes ylivoimaisia.
Kori-80:n II-divarimiehistö otti viimeisessä harjoitusottelussaan vakuuttavan kotivoiton alkavalla kaudella samaa sarjaa pelaavasta HyPo:sta. Kauden ensimmäisessä harjoituskohtaamisessa elokuun puolivälissä Hyvinkäällä oli HyPo vielä selkeästi parempi, mutta nyt osat vaihtuivat. Loppulukemat 88-68 (43-36).
Kahden kovaa vauhtia lähestyvään II-divisioonakauteen valmistautuvan joukkueen harjoitusmittelö muodostui tasaisen jännittäväksi. Pitkään tappioasemassa riutunut kotijoukkue Kori-80 käänsi voiton itselleen viimeisellä neljänneksellä.
Eteläisen alueen II-divisioonaan valmistautuvan Keravan Kori-80 miesten edustusjoukkueen rakennusprojekti on saatu päätökseen. Elokuisten pelaajaneuvotteluiden jälkeen kokoonpanoon nimettiin vielä peräti viisi uutta pelaajaa.
Ilmoittautuminen alueiden sarjoihin ja nuorten SM-karsintoihin päättymässä 15.8.2014
RSS ATOM