Ajankohtaista

Koripalloliitto on laatinut manuaalin seuroille ja joukkueille yleiseksi ohjeeksi turvallisen ja terveellisen ottelutapahtuman järjestämiseksi. Tämän manuaalin on vahvistaneet Koripalloliiton kilpailujaos ja nuorten pääsarjaryhmä. Aikuisten huippu- ja kilpakoripallosarjoille (korisliiga ja I divisioonat) on tehty oma koronamanuaali, jota ne joukkueet noudattavat.
Keravan kaupunki suosittaa kasvomaskin käyttöä julkisissa tiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontaktia on vaikeaa välttää. Maskisuositus on THL:n julkaiseman koronatilanteen kiihtymisvaiheen suosituksen mukainen. Suositus koskee yli 15-vuotiaita. Maskisuositus astuu voimaan heti.
30.8.2020 vietettiin viime kauden päättäjäisiä Killan koulussa. Johtokunta päätti ehdotusten pohjalta palkittavat.
Sarjakauden jo osin alettua Koripalloliitto on linjannut, kuinka mahdolliset koronavirustartunnat tai koronavirukseen liittyvät rajoitukset vaikuttavat sarjatoimintaan. Nämä ohjeet koskevat kaikkia alueiden sarjoja sekä kaikkia valtakunnallisia sarjoja pois lukien aikuisten pääsarjat, joilla on käytössä oma koronamanuaali.
Kauden päätöstilaisuus pidetään Killan koululla 30.8. klo 14.00 - 16.00. Tervetuloa koko perheen voimin!
Koripalloliiton päivitetty ohjeistus perustuu valtioneuvoston, aluehallintaviraston, Olympiakomitean ohjeistuksiin sekä sisäjoukkuepelien (futsal, koripallo, käsipallo, lentopallo, salibandy) yhdessä laatimiin ohjeistuksiin.
Päättäjäiset juhlitaan ja palkinnot jaetaan sunnuntaina 30.8.2020 kello 14.00 Killan koululla. Tervetuloa!
Kesäleiri 2020 (26.5.2020)
Leiri on suunnattu kaikille vuosina 2007 – 2012 syntyneet koripallosta ja ylipäätään liikunnasta innostuneille tytöille ja pojille. Killan koulun sali mahdollistaa leiriläisten jakamisen tasoryhmiin.
Keravan Kori-80 Ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 4.6.2020 klo 18.30 Keuda-talon Lounge-tilassa osoitteessa Keskikatu 3, 04200 Kerava.
Suomen Koripalloliiton päivitetty ohjeistus perustuu valtioneuvoston, aluehallintaviraston ja Olympiakomitean ohjeistuksiin.
RSS ATOM