Ajankohtaista

Kori-80 Ry:n johtokunta on edellisissä kokouksissaan käsitellyt COVID-19 -tilanteen vaikutusta seuran jäsenten harjoittelumahdollisuuksiin. Kuten kaikki me varmasti tiedämme, viranomaisten ja Koripalloliiton päätöksillä sekä harjoitteluettä sarjatoiminta ovat olleet tauolla.
‍Lauantaista 28.11. alkaen useat liikuntatilat ovat olleet suljettuina koronaepidemian leviämisen hillitsemiseksi. Koronarajoitukset jatkuvat 31.1.2021 asti.
Lauantaista 28.11. alkaen useat liikuntatilat ovat olleet suljettuina koronaepidemian leviämisen hillitsemiseksi. Koronarajoitukset jatkuvat 10.1.2021 asti.
Syyskokous pidettiin ja osallistujia oli sekä etäyhteydellä että paikan päällä.
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä tiedotti 27.11.2020, että pääkaupunkiseudun nuorten harrastetoiminta keskeytetään. Olympiakomitea ja lajiliitot ovat sopineet yhdessä, että koronaviruksen leviämisalueilla kaikki sarja- ja harjoittelutoiminta aikuisten harrastetoiminnassa keskeytetään. Lasten ja nuorten harjoittelu sisätiloissa keskeytetään Uudellamaalla.
Pääkaupunkiseudun koronavirustilanteesta johtuen seuraavan kolmen viikon aikana rajoituksia otetaan käyttöön myös Uudellamaalla. Tarkista, mitkä vaikutukset ovat omaan tai lapsesi koripallotoimintaan.
Keravan Kori-80 Ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 29.11.2020 klo 18.00 Seuran toimistolla (Kauppakaari 11, 04200 Kerava) Syyskokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä.
KORI-80 seurapäivät 13.-14.11.2020 Ballzy Espoossa (Oravannahkatori 3, 02120 Espoo) alennus -35% (suositushinnoista)
Koripalloliitto on laatinut manuaalin seuroille ja joukkueille yleiseksi ohjeeksi turvallisen ja terveellisen ottelutapahtuman järjestämiseksi. Tämän manuaalin on vahvistaneet Koripalloliiton kilpailujaos ja nuorten pääsarjaryhmä. Aikuisten huippu- ja kilpakoripallosarjoille (korisliiga ja I divisioonat) on tehty oma koronamanuaali, jota ne joukkueet noudattavat.
Keravan kaupunki suosittaa kasvomaskin käyttöä julkisissa tiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontaktia on vaikeaa välttää. Maskisuositus on THL:n julkaiseman koronatilanteen kiihtymisvaiheen suosituksen mukainen. Suositus koskee yli 15-vuotiaita. Maskisuositus astuu voimaan heti.
RSS ATOM