Tilastointikoulutusta Killan koululla huomenna 28.1.2016

27.1.2016

Seura järjestää yhteistyössä koripalloliiton kanssa tilastointikoulutuksen torstaina 28.1.2016 klo 18.00-21.00 Killan koululla. Kurssi on maksuton!

Koneellinen tilastointi on A- JA B-nuorten valtakunnallisten sarjojen ja karsintojen sarjamääräysten mukaisesti pakollinen. Seurallamme EI ole tarjota joukkueille tilastoijia, vaan vastuu tilastoinnista on joukkueilla itsellään.

12.4 Ottelutapahtumien tilastointi

Nuorten SM-sarjassa ja I divisioonassa on pakollisena koneellinen tilastointi, jolla tilastoidaan kaikki ottelutapahtumat ja pelaajien peliaika. Tilastoinnissa käytetään SmartStats-tilastointiohjelmaa. Tarvittaessa pitää olla valmius manuaaliseen tilastointiin, mikäli koneellisessa tilastoinnissa ilmenee ongelmia. Manuaalisessa tilastoinnissa kaikki yhteenvedot ja laskutoimitukset on suoritettava loppuun asti. Joukkue on velvollinen tallentamaan tilaston yhteenvedon tiedot tilastopalveluun.

Joukkueen on ilmoitettava tilastovastaavan nimi ja yhteystiedot (sähköpostisoite ja puh.nro) viikkoa ennen sarjan alkamista oman sarjan tilastovastaavalla (kts, nimet alla) ja kilpailupäällikkö Ulla Karlssonille. Joukkueen tilastovastaavan pitää olla henkilö, joka vastaa tilastoinnista ja on ottelupaikalla säännöllisesti. Jos tilaston tallentaminen ei jostain syystä onnistu, on siitä ilmoitettava tekstiviestinä ja sähköpostina tilastovastaavalle sekä tulospalveluun,tulospalvelu@koripalloliitto.fi.

Koulutuksessa on teoriaa ja käytäntöä videoiden avulla. Tämän takia kurssille kannattaa ottaa mukaan oma kannettava, jos sellainen on saatavilla.

KURSSI ON  MAKSUTON!

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ.

 

Koulutuksen materiaali löytyy Koripalloliiton sivuilta, klikkaa TÄSTÄ.