Koriskesäleirit kesällä 2023

27.4.2023

Koripallon minileiri 12.-14.6.2023

Leiri on suunnattu 2012-2016 syntyneille koripallosta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Aiempaa kokemusta koripallon pelaamisesta ei tarvita. 

Leiri tarjoaa lapsille ohjattua kesätoimintaa ja kipinän syttymistä koripalloharrastukseen. Leirillä liikutaan monipuolisesti erilaisista liikuntaleikeistä koripallon alkeisiin osaavien valmentajien kanssa. Leirin perusteella lajista innostuneille löytyy helposti syksyllä oma ryhmä.

Leiripäivän kesto klo 9.00-12.00


Keravan Energian -koriskesäleiri 31.-4.8.2023

Leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 2010 – 2016 syntyneet koripallosta kiinnostuneet lapset, aiempaa kokemusta koripalloilusta ei tarvita.

Leirin tavoitteena on antaa lapsille liikunnan tarjoamia hyvän olon tuntemuksia ja luoda pohjaa urheilulliselle elämäntavalle. 

Leirillä liikutaan monipuolisesti erilaisista liikuntaleikeistä koripallon alkeisiin osaavien valmentajien kanssa.

Ohjelmassa on koripalloilun lisäksi muun muassa ulkoliikuntaa, tutustumista muihin urheilulajeihin sekä yhdessä leikkimistä.

Leireillä tarjotaan lämmin lounas päivittäin noin klo 11.30.

Leirin lopuksi pidetään leiriturnaus.


Tule mukaan! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, peruutukset lääkärintodistuksella. Seuraamme koronatilannetta tiiviisti ja tiedotamme mahdollisista rajoituksista, muutoksista tai peruutuksista.