Lasten Lauantai-live

KORIS TUTUKSI

Keravan Kori-80 ry järjestää 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnatun koristapahtuman. Hauska ja liikunnallinen parituntinen sisältää lajiin tutustumista erilaisten rastien muodossa. Paikalla on myös pelaajia, valmentajia ja joukkueenjohtajia eri juniorijoukkueista. Jos koriskärpänen puraisee, saat heti tietoa missä rakkaaseen lajiimme voi tutustua syvällisemmin. Aiempaa kokemusta koripallosta ei tarvita, kiinnostus ja halu liikkua riittää!

Tapahtuma on maksuton.

PAIKKA JA AIKA

Tapahtuma järjestetään lauantaina 12.9.2020 klo 14.00-16.00. Paikkana on Killan koulu, osoite Sarvimäentie 35, Kerava. Liikuntasaliin pääsee Sarvimäentien puoleisesta päätyovesta. Huomioithan, että koulun ohjeistuksen mukaan pukuhuoneet eivät ole käytössä (paitsi vesipullon täyttöä varten). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, riittää kun ilmaannut paikalle.

MITÄ MUKAAN

Varusteiksi riittävät urheiluun sopivat vaatteet, sisäpelikengät ja juomapullo.

TURVALLISUUS

Teemme kaikkemme, että tapahtuma on kaikille turvallinen. Huolehdimme turvaväleistä ja pyrimme tarjoamaan oman pallon jokaisen osallistujan käyttöön. Välineitä desinfioidaan säännöllisesti ja käsidesiä on tarjolla vähintäänkin riittävästi.

POIKKEUKSET

Järjestäjä pidättää oikeuden perua tapahtuma jos viranomaisten tai koulujen ohjeistukset Covid19-tilanteesta muuttuvat. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan tällä sivulla ja Kori-80 ry:n somekanavissa.