M1D-ennakko: Äänekoski ja Manning lauantaina Kiltaan

1.1.2011

Huiman Treylon Manning on miesten I-divarin takamiesaatelia.
Huiman Treylon Manning on miesten I-divarin takamiesaatelia.

Keravan Energia Teamin divarimiehistön joulutauko päättyy otteluruuhkaan. Ensi perjantaina ohjelmassa on vierasottelu Honka Akatemiaa vastaan ja heti perään lauantaina saapuu Keravan vierailulle Äänekosken Huima.

Honka Akatemia pelasi marraskuun lopulle asti vahvan syyskierroksen, mutta sen jälkeen ote kirposi. Espoolaisten saldo viimeisestä neljästä sarjaottelusta on vain yksi niukka voitto TomPosta. Vastaavasti myös Energia Team kykeni marraskuulle asti kohtuullisiin esityksiin, mutta joulukuun pelit menivät penaaliin. Viimeisimpänä oppituntina rökäletappio Forssassa.

Lauantaina Keravalle matkaava Äänekosken Huima on mielenkiintoinen vieras jo pelkästään 170 senttimetrisen takamiehensä Treylon Manningin ansiosta. Texasista kotoisin oleva Manning on varsinainen taskuohjus ja asiantuntijanäkemysten mukaan ehkä nopein koskaan Suomessa nähty pelaaja pallon kanssa. Manning oli suuressa osassa kun Huima kellisti Keravan lokakuussa kotihallissaan 12 pisteellä. Lisäksi hänen urotöihinsä lukeutuu Ura Basketin Kaarinassa kaatanut voittokori, jonka Manning heitti reilusti puolirajan takaa. Katso haamuheitto alla olevasta linkistä.

http://www.youtube.com/watch?v=Xjp0FZtbqNg

Keravan Energia Teamilla on kevätkierroksen käynnistävällä tuplakierroksella mahdollisuus nopeaan sarja-aseman kohennukseen, mutta sen edellytyksenä on aikaisemmista virheistä oppiminen.

Ensimmäinen viikonlopun otteluista käynnistyy perjantaina 7.1.2011 Tapiolan Urheiluhallissa klo 18.30 ja jälkimmäinen lauantain 8.1.2011 kotipeli Killassa klo 16.00. Tervetuloa paikanpäälle seuraamaan ja kannustamaan !!!