Tule ohjaajaksi-koulutus Keravalla tiistaina 3.5.2011

19.4.2011

Suomen Koripalloliitto ja Keravan Kori 80 järjestävät Tule ohjaaksi eli ns. 0-tason koulutuksen Keravalla toukokuun alussa. Tule ohjaajaksi -koulutuksen tavoite on antaa aloittaville ja uusille ohjaajille perustietoja ja -taitoja lasten ohjaamisesta sekä innostaa ohjaajia etenemään koulutuspolulla.

Tule ohjaajaksi -koulutus (3 h) on tarkoitettu uusille ja aloittaville 6–11-vuotiaiden lasten ohjaajille ja valmentajille. Taustalla on halu auttaa tulevia ohjaajia alkuun ja innostaa uusia ihmisiä toimimaan ohjaajina ja valmentajina seuroissa. Kolmen tunnin iltakoulutuksen jälkeen toivotaan ohjaajien suuntautuvan jatkokoulutukseen, tasolle I.

Tule ohjaajaksi -koulutuksessa ei ole 15 vuoden alaikärajaa kuten peruskoulutustasolla (Taso I). Koulutus antaa lyhyen alustuksen ohjaajana toimimiseen. Tule ohjaajaksi -koulutus ei korvaa koripallon peruskoulutusta. Säännöllisesti ohjaajiksi ryhtyville suositellaan pikaisesti koripallon peruskoulutustasolle osallistumista heti koulutuksen jälkeen.

Tarkemmat tiedot ovat:
* aika ti 03.05.2011
* klo 18-19 luokka
* klo 19-20 saliosuus (mukana demoryhmä mini-ikäisiä pelaajia)
* klo 20-21 luokka
* paikka Sompion koulu (Keravan Yhteiskoulu), Aleksis Kiven tie 18, 04200 Kerava
* kouluttajana on Timo Nieminen

Huom 1: Kurssia EI järjestetä, mikäli sille ei ilmoittaudu vähintään 10 henkilöä!
Huom 2: SKL nettisivuilla mainitaan Killan koulu mutta koulutus on Sompion koululla!

Kaikkien osallistujien pitää ilmoittautua viimeistään 26.04. netin kautta: http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/koulutus/ilmoittaudu_valmentajakoulutukse/0-taso_ja_kk-koulutukset/