Naisille odotetusti tappio Lappeenranassa

8.10.2011

Keravan Energia Team joutui tulemaan Catzin vieraana toimeen ilman Laura Juholaa. Kuva Francois Perthuis.
Keravan Energia Team joutui tulemaan Catzin vieraana toimeen ilman Laura Juholaa. Kuva Francois Perthuis.

Keravan Energia Teamin naisten joukkueen bussi starttasi kauden ensimmäiseen vieraspeliin lauantaina. Suuntana oli Lappeenranta ja vastustajana paikallinen Catz.

Catz on ehkä sarjan kovavireisin joukkue, ainakin näin alkukaudesta, ja keravalaisten urakkaa pitkän bussimatkan jälkeen ei helpottanut se tosiasia, että ykköspointti Laura Juhola joutui jäämään pois reissusta kuumeen takia. 

Kotijoukkue repi jo ensimmäisessä erässä tylyn eron jakson päättyessä lukemiin 24-3. Kaksi seuraavaa neljännestä meni jo vähän tasaisempaan tahtiin ja päätösjakso meni lopulta jopa Keravan Energia Teamin nimiin pistein 13-15.

Voittajasta ei toki ollut missään vaiheessa epäselvyyttä ja lopputulokseksi saatiin 75-39. Catz pelaa tällä hetkellä sen verran rutinoituneempaa naiskoripalloa, että vierasjoukkueiden yllätysmahdollisuudet ovat lähes olemattomat.

Raportti ottelusta Catzin sivuilta: http://edustus.catz.fi/ottelut/20111008CatzKeravaRaportti

Ottelun tilastot: http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?league_id=1&season_id=undefined&game_id=436863

Keravan Energia Team jatkaa lokakuun "vieraskiertuettaan" jo ensi tiistaina. Tällöin joukkue tekee huomattavasti lyhyemmän matkan, kun ottelu pelataan Espoossa.

Espoo Team - Keravan Energia Team tiistaina 11.10.2011 klo 18.30 Tapiolan Urheiluhallissa.  VIERASKANNATUS ON ERITTÄIN TOIVOTTAVAA !!