B-pojille pronssia Nordea-turnauksessa

20.11.2011 klo 15:00


B-pojat saavuttivat pronssia Nordea-turnauksessa Kouvolassa ! Pronssiottelussa kaatui LrNMKY luvuin 39-34.

Nordea-turnauksessa B-pojat ovat yltyneet huimaan menoon, sillä alkulohko voitettiin puhtaalla pelillä. Sykki Green ja Tampereen Pyrintö -voittojen ansiosta saatiin ensimmäiseen jatkopeliin helpompi vastus D-lohkosta, Lepy. B-pojat aloittivat pelin Lepyä vastaan hurjalla tahdilla melkein 10-0 runilla. Lepy pääsi mukaan peliin ja alkoi kuromaan eroa kiinni, mutta sinnikäs puolustus ja upeat onnistumiset hyökkäyspäässä toivat 46-36 voiton Keravalle. Pelit jatkuu sunnuntaina ja seuraavana vastaan asettuu turnauksen ennakko-suosikki Kouvot.

Kouvojen tiedettiin olevan kova joukkue ja otettiin peli sen mukaisesti. Kouvot vei ottelun odotetusti selvin 57-8 numeroin.

Pronssiottelussa vastaan asettui LrNMKY, joka oli pelannut alkulohkossa samoja vastustajia vastaan ja suunnilleen samoin eroin ottanut voitot kuin Keravan joukkue.

Puolustuksemme oli parantunut aiemmista otteluista ja pelin taso samoin turnauksen edetessä. Hyvä nousujohteinen suuntaus - pelisysteemi tuntuu jalkautuneen koko ajan paremmin.

Duoc Hoang oli avainpelaaja puolustuspäässä ahdistaen vastustajan pointtia herkeämättä ja tehden olon tukalaksi. Kare Linnasaaren kolmoset olivat pelin ratkaisevia. Isot pojat Rudi Nikander, Jani Maaranen ja Juuso Savolainen pelasivat omalla tasollaan tai sen ylikin ja olivat omalta osaltaan avainpelaajia.

Joukkueessa pelasivat Arttu Ruusu, Jani Maaranen, Rudolf Nikander, Lauri Alatyppö, Duoc Hoang, Juuso Savolainen, Markus Köykkä, Werneri Suihkonen, Lasse Kinnunen, Kare Linnasaari.

Hieno suoritus koko joukkueelta. Onnittelut !