NSM-sarja jatkui vierastappiolla Kisahallissa

10.10.2012

Rosa Pakarinen nostaa kaksi pistettä keltasinisen ToPo-puolustuksen edestä.
Rosa Pakarinen nostaa kaksi pistettä keltasinisen ToPo-puolustuksen edestä.
"Luke" Lukkarisen ottelu Kisahallissa päättyi turhan nopeasti viiteen virheeseen. Kuvat Francois Perthuis.
"Luke" Lukkarisen ottelu Kisahallissa päättyi turhan nopeasti viiteen virheeseen. Kuvat Francois Perthuis.

Töölön Kisahallin koritelineet hylkivät Keravan Energia Teamin kaukoheittoja keskiviikkoiltana pahemman kerran ja kotijoukkue Torpan Pojat ottivat lopulta turhankin ruman 83-53 (36-27) voiton vieraistaan.

Keravan Energia Teamin ToPo-vierasottelu NSM-sarjassa jatkoi pitkälti kahden aikaisemman sarjapelin linjaa. Vastustaja otti pienen yliotteen heti alkuminuuteilta ja hyvistä kiriyrityksistä huolimatta lopputulos oli jälleen isohko tappio. Ja kuten aikaisemmissakin otteluissa, yksi vastustajan pelaajista oli kerta kaikkiaan pitelemätön. Tällä kertaa se oli Torpan Poikien Niina Laaksonen.

Ensimmäinen erä meni ToPolle 21-14, mutta toisen erän puolessa välissä Rosetta Adzasun onnistunut kolmonen toi vieraat jo kahden pisteen päähän tilanteessa 27-25. Venlakaisa Hölttö kuittasi kuitenkin tämän omalla kolmosellaan ja loppuerän hoiti Niina Laaksonen Topolle ja tauolla oltiin lukemissa 36-27. 

Kolmas jakso alkoi taas keravalaisittain mollivoittoisesti ja Torppa repi eron muutamassa minuutissa lähes pariin kymmeneen. Essi Punkkisen kolmonen käynnisti toisen keravalaiskirin ja ero oli pienimmillään ottelun toisella puolikkaalla kymmenessä (50-40), kun Adzasu sai kummatkin vaparit naruihin. Tällöin oli taas Niina Laaksosen vuoro ottaa ohjat käsiinsä. And1-suoritus korinalta ja päälle kolmonen sukkaan. Ottelu oli tämän jälkeen käytännössä ohi ja viimeiseen erään mentiin tilanteesta 58-42.

Viimeisessä erässä ToPon vasta 16 vuotias Verna Kossila käytti tehokkaasti hyväkseen Kari-Pekka Klingalta saamansa peliminuutit ja teki nopeassa tahdissa yhdeksän pistettä kotijoukkueelle. Samalla hänelle merkattiin tilastoihin neljä levypalloa ja jopa yksi heiton torjunta.

Heitontorjuntojen ykkösnimi tässä ottelussa oli kuitenkin Keravan Energia Teamin Paula Tattari, joka tylysti teki kolme kertaa topolaisyrityksen turhaksi. Rosetta Adzasun ja Niina Laaksosen lisäksi Kisahallin illassa pääsi henkilökohtaisissa pisteissä kaksinumeroisiin vain vieraiden Henrika Suhonen, joka onnistui kahdesti läheltä sekä kaukaa. Suhosen NSM-piste-ennätys on nyt siis kymmenen pistettä. Niin Henrikan kuin koko vierasjoukkueen osumatarkkuudessa bonusrajan takaa jäi kuitenkin vielä pitkälti parannettavaa. Koko joukkueen 35 kolmosyrityksestä toivottuun osoitteeseen osasi vain kuusi heittoa.

Keravan Energia Team aloittaa nyt joka tapauksessa jälleen yhtä NSM-ottelukokemusta rikkaampana valmistautumisen seuraavaan peliin, joka pelataan ensi sunnuntaina kotona HyPoa vastaan. Silloin parketilla nähdään monella tapaa vahvistuneenpi keravalaisjoukkue, jonka tavoite on selvääkin selvempi. Kauden avausvoitto!  

Raportti Koripalloliiton sivuilta: ToPo-Keravan Energia Team

Tilastot: ToPo-Keravan Energia Team

 

Keravan Energia Teamin vakaa aikomus on ottaa kauden ensimmäinen NSM-sarjavoitto ensi sunnuntaina 14.10.2012 kotoisassa Killan hallissa, kun vastaan asettuu ensimmäistä kertaa pääsarjatasolla rakas radanvarsinaapuri Hyvinkään Ponteva. Ottelu alkaa jo klo 15.00!! Kotijoukkueessa on tällöin todennäköisesti yksi pelaajalisäys!!

NYT ON SE HETKI, KUN KAIKKI KERAVALAISET KORIPPALLOIHMISET KAVEREINEEN TULEVAT KILTAAN JA KANNUSTAVAT KOTIJOUKKUEEN VOITTOON. TERVETULOA!!