Kivikova KaVe Kiltaan sunnuntaina!

10.4.2013

Karhulan Veikot
Karhulan Veikot

M35-seniorisarjassa toistaiseksi vain yhden ottelun hävinnyt Karhulan Veikot saapuu Ykköskorin vieraaksi Kiltaan. Sunnuntaina 14.4.2013 klo 15.30 alkavaa matsia ei kannata jättää väliin, jos haluaa nähdä Suomikoriksen legendoja tositoimissa!

C-tyttöjen lauantaisen SM-turnauksen jälkeen voi Killassa nähdä vielä sunnuntainakin ikäistään vetreämpää kilpakorista. Kiltaan saapuu Karhulan Veikkojen M35-joukkue, jonka rosteri on todella komeaa luettavaa.

Kaiken kaikkiaan KaVen pelureilla on vöillään yhteensä lähes 4000 SM-sarjamatsia ja muutamaa onnistumista vaille 39.000 tehtyä SM-sarjapistettä. A-maaotteluita porukalta löytyy yhteensä 182 kappaletta.

Joukkue esittely KaVen omilla sivuilla: 35-vuotiaat (SM-sarja)

KaVen kokoonpanosta löytyy todella jäätäviä lähimenneisyyden suomalaisia pelimiehiä. Roope Mäkelä ihastutti monipuolisuudellaan niin Kotkassa kuin Espoossakin, Sami Laaksosta legendaarisempaa tukijalan venyttäjää ei löydy vieläkään Korisliigasta. Toni Ilmonen on yksi kaikkien aikojen tarkimpia heittäjiä sekä vapari- että kolmosviivan takaa. Jyri Lehtonen pelasi vuosia ulkomailla ja on edelleen parrasvaloissa Kouvojen päävalmentajana. Mikko Sydänmaanlakka on Kouvolan Kouvojen menestystarinan ruumiillistuma. Unohtaa ei sovi myöskään Jari Vekkilää ja Markus Myllylää.

Yksistään Roope Mäkelällä on neljä Suomen mestaruutta, neljä Cup-mestaruutta ja viisi muuta SM-mitalia. Laaksosella ja Sydänmaanlakalla mestaruuksia on kaksi kummallakin. Tämän lisäksi muiltakin KaVe-pelureilta löytyy yhteensä kymmenkunta Cup-mestaruutta ja himmeämpiä SM-mitaleita. 

Ykköskorin kaudesta muodostui loukkaantumisten takia vaikea ja niinpä viime kauden Suomen mestareiden kohtaloksi muodostuu palkintolautasen antaminen KaVelle. Tosin KaVe saa sen omakseen vasta, jos voittaa sarjan kahden parhaan joukkueen välisen loppuottelun.

M35-sarjaa  Ykköskori - Karhulan Veikot Killassa sunnuntaina 14.4.2013 klo 15.30. TERVETULOA!! VAPAA PÄÄSY!!