Koriskausi alkaa Keravalla - seuraa ilmoittelua valotaululta!

27.9.2013

Seuraa valotaululta ilmoittelua!
Seuraa valotaululta ilmoittelua!

Keravan Energia Teamin miehet aloittavat edustusjoukkueiden koripallokauden huomenna lauantaina Killassa klo 16.00, kun M1DA-avauksessa vastaan asettuu koko Helsingin koripalloylpeys Seagulls. Naisten Korisliiga-avaus on vuorossa viikon päästä lauantaina Forssan Alun saapuessa Keravalle.

Slovenian hienojen EM-kilpailujen jälkeen on mukavaa päästä seuraamaan jälleen kotimaan sarjojen koripallo-otteluita. Keravalla paikallisten edustuskoripallo-otteluiden ajankohdat ja vastustajat voi nyt tarkistaa kävelykadun varrella olevasta valotaulusta.

"Hesen" katolla olevaan SLY-Paikallislehdet Oy:n hallinnoimaan valotauluun ilmestyy aina päivä pari ennen tulevaa kotiottelua ilmoitus sekä M1DA että Naisten Korisliigan peleistä. Kannattaa aina tarkistaa siitä ohikulkiessaan!

Miesten edustusjoukkue lähtee uuteen kauteen, ja jälleen kerran ylemmälle sarjatasolle, haastamaan isompiaan. Keravan Energia Teamin viime kauden kokoonpano pysyi kohtuullisen hyvin kasassa, mutta keski-ikä tippui kuitenkin mukavasti, kun muutama vanhempi pelaaja teki tilaa nuoremmilleen. Muun muassa seura-ikoni Ossi Korhonen siirtyi pois rosterista, mutta onneksi vain muutaman metrin kentän rajojen ulkopuolelle penkin päähän. Köden osaamisesta saadaan nyt nauttia Kaarle Mannerin kanssa valmennuspuolella.

Uusista pelaajista kokenein lienee Porvoon Tarmossa ja ToPossa Korisliigaakin pelannut vikkeläliikkeinen Teemu Hartikainen. Pitempään päähän joukkue sai vahvistusta nuorten maajoukkuepeluri Orlando Taylorista. Suurin kokemus joukkueessa lepää edelleen Mike Kingin, kapteeni LaTrice Littlen ja Arsene Towan harteilla.

TERVETULOA HUOMENNA KILTAAN klo 16.00 KANNUSTAMAAN KOTIJOUKKUE VOITTOON!!