Ajankohtaista

Kurssijärjestetään kaksiosaisena. Ensimmäinen osa tiistaina 30.11.2010 (teoria) ja toinen osa perjantaina 3.12.2010 (sali + teoria).
Seuran huipputyylikäs koripallokalenteri 2011 on nyt myynnissä. Osta omaksi tai lahjaksi. Samalla tuet seuraa ja sen juniorijoukkueita. Kalentereita on saatavilla nyt myös Keravan Intersportista ja Hyrylän Pelixistä!
Keravan kori-80 97-tytöt selvittivät tiensä suoraan C-tyttöjen SM-sarjaan sijouttumalla alkusarjassa omassa lohkossaan kolmen parhaan joukkoon.
Killan koululla nähtiin varsin kaksijakoinen miesten divaripeli, kun kotijoukkue Keravan Energia Team onnistui lopulta kartuttamaan voittotiliään sarjassa Tompan Poikien kustannuksella. Päätössummerin soidessa kuului katsomosta melko äänekäs helpotuksen huokaus tulostaulun näyttäessä lopputulosta 93-88.
Keravan Energia Teamin miesten joukkue koki Loimaalla ensimmäisessä erässä täystyrmäyksen kotijoukkueen takoessa taululle lukemat 34-10. Loppu oli tasaisempaa, mutta voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä. LoKoKo piti M1D-pisteet Loimaalla lopputuloksella 92-75. Keravalaisista Henry Alatyppö teki hienon divaridebyytin.
Keravan Energia Teamin rahkeet eivät riittäneet yllättämään Torpan Poikia Suomen Cupin puolivälierässä. Aineksia oli jälleen parempaankin, mutta isäntäjoukkue ToPo meni lopulta neljän parhaan joukkoon lopputuloksella 91-72 (38-38).
Ylösheitto tapahtuu sunnuntaina 7.11.2010 Killassa kello 16. Uusi ulkomaalaisvahvistus Lisa Karcic esiintyy tällöin ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä. Pituutta Lisalla on 185 cm ja hän on 3-5 paikkojen pelaaja.
Ensi lauantaina tehdään keravalaisen mieskoripalloilun historiaa, kun Keravan Energia Team vierailee Munkkiniemen Yhteiskoululla ja pelaa ihan virallisen ottelun Korisliigan Torpan Poikia vastaan! Kyseessä on Suomen Cupin puolivälierämatsi, jonka voittaja pääsee Cupissa jo neljän parhaan joukkoon.
Kiitettävästi omiaan kannattanut puolitoistasataapäinen keravalaisyleisö joutui poistumaan sunnuntai-iltana Killasta pettyneenä. BC Jyväskylä oli hetkeä aikaisemmin voittanut Keravan Energia Teamin tiukan taiston jälkeen pistein 78-87. Vierasjoukkue hoiti sarjapisteet Keski-Suomeen vapaaheittoviivalta.
Kausikoulutus erotuomareille järjestetään 3.11.2010 klo 17.30-20.00 Keravan kirjaston opintosalissa. Koulutuksessa on myös mahdollisuus juoksutestiin teoriaosuuden jälkeen. Kouluttajana toimii Ismo Tuomisto.
RSS ATOM