Ajankohtaista

Keravan Energia Teamin perjantai-illan vierailu Porvoon Kokonhallissa ei tuonut kovasti kaivattua kauden avausvoittoa. Porvoon Tarmo oli keravalaisittain todella vähämaalisessa ottelussa selvästi parempi pistein 71-44.
Kuluvan miesten I-divisioonakauden ehkä suurin yllättäjä Järvenpään Koripalloseura vierailee huomenna naapurikaupungissaan Keravalla. Killan halliin odotetaan kiihkeä paikallistunnelmaa. Etenkin kun osa JKS-pelaajista on lähimenneisyydessä edustanut myös Keravan Energia Teamia.
Lipunmyynti alkanut lupaavasti
Kori-80 järjestää kaikille avoimen tilastointikoulutuksen ProfeCons Oy:n tiloissa tiistaina 5.11.2013 klo 18.30-20.30. Tilastoitavien otteluiden määrä kasvaa jatkuvasti ja tilastoilla on oleellinen merkitys koripalloilun kehittämisessä.
Keravan Energia Teamin miesten edustusjoukkueen voittotili tämän kauden divari A:ssa ei auennut vielä Forssassakaan, kun paikallinen Koripojat oli keskiviikkoillan päätteeksi kotiparketillaan parempi selvin numeroin 100-71.
Keravan Energia Teamin miehet maistelivat jo voiton makua Pyynikin Palloiluhallissa, mutta tasaisen ja vaiherikkaan ottelun viimeinen minuutti kuivatti keravalaiskitalaet ja maku muuttui katkeraksi kalkiksi. Pyrintö II rokotti armotta vieraidensa viimehetkien huolimattomuudesta ja karkasi voittoon lukemin 85-79 (37-39).
Keravan Energia Team saa lauantaina Kiltaan vastaansa Naisten Korisliigan vahvasti aloittaneen Torpan Pojat Helsingistä. Forever Living Products palkitsee parhaat pelaajat Aloe Vera -tuotteilla, joihin myös katsojat pääsevät helposti tutustumaan.
Järvenpään Koripalloseuran nuorekas pelaajanippu juoksi ennakkoluulottomasti karkuun keravalaisvierailtaan sarjakauden ensimmäisessä paikalliskohtaamisessa. Ulkomaan matkalla oleva JKS-selkäranka Pierre Jallow ei pelannut, mutta keravalaisille tuttu Rudolf Mua hoiti oman osuutensa tuuramalla häntä ansiokkaasti.
Keravan Energia Teamin edustusjoukkueet poistuivat viikonlopun kotiotteluistaan tunnepuolen eri ääripäissä. Naisten joukkue aloitti Korisliigan riemastuttavasti voitolla Forssan Alusta, mutta miehet kokivat raastavan tappion Oulun NMKY:lle.
RSS ATOM