Ajankohtaista

Koripallokausi 2014-2015 käynnistyy virallisesti 1.7.2014. Koripalloliitto tarjoaa tulevalle kaudelle monta uudistusta. Yksi uudistuksista on mobiililisenssikortti, joka on Koripalloliiton uusi jäsenetu. Siinä yhdistyy lisenssikortti ja jäsenedut, jonka lisäksi se toimii jatkossa myös tiedotuskanavana. Lue lisää...
Uuden hallituksen työsarka on osoittautunut isommaksi kuin alkuun osasimme kuvitella, mutta suunnitelmat alkavat hahmottua seuran toiminnan kehittämiseen. Nämä toimet johtavat toivottavasti toiminnan tehostumiseen, läpinäkyvyyden sekä yhteisten pelisääntöjen parantumiseen.
Miesten uusi edustusjoukkue teki vielä ennen juhannusta kaksi tärkeää pelaajakiinnitystä pitkään päähän, kun kaksimetriset Mikael Aalto ja Hannu Haapasalo vetivät nimensä sopimuspapereihin. Samassa yhteydessä vahvistettiin tulevan kauden kapteenisto.
Tulevalla kaudella eteläisen alueen II-divisioonassa pelaava miesten uusi edustusjoukkue rakentuu vauhdilla. Joukkueen ytimen muodostaa kevään nousukarsinnoissa menestynyt Kakkoskori-miehistö, mutta vaihtuvuuttakin on luvassa. Edustusjoukkue palaa monessa mielessä perusasioihin ja myös joukkueen nimi on perinteinen Keravan Kori-80.
Keravan koripalloilun edustusjoukkueet vetäytyvät toistaiseksi valtakunnallisista sarjoista. Keravan Kori-80:nen tämän hetkiset resurssit eivät mahdollista aikuisten kilpasarjoihin osallistumista. Käytännollisesti katsoen resurssit ovat olleet riittämättömiä jo myös aikaisemmilla kausilla.
Kilpakoripalloilusta kiinnostuneille (99-00 syntyneet), jotka pyrkivät ensi kauden B-tyttöjen Kilpa-joukkueeseen, pidetään avoimet harjoitukset pe 30.5. klo 18.30-20.00 Killan koulussa Keravalla. OpenHarjoituksen valmentajana Toni Leikas.
Vähäisen osanottajamäärän vuoksi joudumme peruuttamaan ensi viikolle suunnitellun B- ja C-ikäisten kesäleirin. Sen sijaan tarjolla on OpenGym -tapahtuma joka päivä 9 - 15.
RSS ATOM