Kesäleirit

 

Kesän 2014 leirit Keravalla: 
 

Leiriviikko 1 (2.-6.6.2014):  
- OpenGym Nikkarissa

Leiriviikko 2 (9.-13.6.2014):
- mikrot ja minit Saviolla
 

Leiriviikko 3 (4.-8.8.2014): 
- OpenGym Killassa

 

 

Keravan Kori-80 järjestää aina kesäloman alussa koripalloleirin mikro- ja mini-ikäisille Savion koululla.

Minien ja mikrojen leiri
 

Kori-80 pyrkii järjestämään aina kesäloman alussa pienille tytöille ja pojille koripalloleirin. Leireille saavat osallistua kaikki koripalloilusta kiinnostuneet lapset, aikaisempaa kokemusta koripalloilusta ei tarvita.

Minien ja mikrojen koripalloleirin tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus tutustua lajiin sekä kehittää koripallotaitojaan leikkien ohella, osaavien valmentajien seurassa. Ohjelmassa on koripalloilun lisäksi muun muassa ulkoliikuntaa, tutustumista muihin urheilulajeihin sekä yhdessä leikkimistä. Yhtenä päivänä järjestetään myös leiriolympialaiset ja toisena leiriturnaus.

Kivojen muistojen ja uusien koripallotaitojen lisäksi leiriläiset saavat mukaansa leiripaidat ja muutama taitava tahi onnekas ehkä jonkun palkinnonkin.

 
B- ja C-juniorien leiri
 

Kesäloman alussa pyritään järjestämään koripalloleiri myös hieman vanhemmille koripallosta kiinnostuneille tai sitä jo harrastaneille.

B- ja C-junioreiden leirin tarkoituksena on tukea nuorten liikuntaharrastusta ja tarjota koripalloileville nuorille mahdollisuus harjoitella lajia myös varsinaisen harjoituskauden ulkopuolella. Leirin tavoitteena on kannustaa monipuoliseen liikuntaan, syventää henkilökohtaisia lajitaitoja ja tutustua monipuolisesti oheisharjoitteluun.

Leiriohjelmaan sisältyy myös muita lajeja, ulkoliikuntaa ja muuta ohjelmaa. Kuten pienempienkin leireillä, myös B- ja C-junioreille järjestetään leiriolympialaiset ja leiriturnaus.