Kesäleirit

 

Kesän 2014 leirit Keravalla: 
 

Leiriviikko 1 (2.-6.6.2014):  
- OpenGym Nikkarissa

Leiriviikko 2 (9.-13.6.2014):
- mikrot ja minit Saviolla
 

Leiriviikko 3 (4.-8.8.2014): 
- OpenGym Killassa

 

 

Keravan Kori-80 järjestää kesällä 2014 kaksi koripalloleiriä: Viikolla 23 B- ja C-ikäisille Keravan lukiolla Nikkarissa, viikolla 24 mikro- ja mini-ikäisille Savion koululla.

Leirit ovat viime vuosien tapaan päiväleirejä.

Minit ja mikrot (2003 ja myöh syntyneet)
 

Kori-80 järjestää kesäloman alussa 2003 ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille koripalloleirin Savion koululla. Leireille saavat osallistua kaikki koripalloilusta kiinnostuneet lapset, aikaisempaa kokemusta koripalloilusta ei tarvita.

Minien ja mikrojen koripalloleirin tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus tutustua lajiin sekä kehittää koripallotaitojaan leikkien ohella, osaavien valmentajien seurassa. Ohjelmassa on koripalloilun lisäksi muun muassa ulkoliikuntaa, muita lajeja sekä leikkejä. Yhtenä päivänä järjestetään myös leiriolympialaiset ja toisena leiriturnaus. Kivojen muistojen ja uusien koripallotaitojen lisäksi leiriläiset saavat mukaansa leiripaidat ja muutama onnekas ehkä jonkun palkinnonkin.

 
C- ja B-juniorit (99-02 -syntyneet)
 

Kesäloman alussa järjestetään koripalloleiri vuosina 1999-2002 syntyneille Keravan lukiolla. B- ja C-junioreiden leirin tarkoituksena on tukea nuorten liikuntaharrastusta ja tarjota koripalloileville nuorille mahdollisuus harjoitella lajia myös varsinaisen harjoituskauden ulkopuolella. Leirin tavoitteena on kannustaa monipuoliseen liikuntaan, syventää henkilökohtaisia lajitaitoja ja tutustua oheisharjoitteluun.

Leiriohjelmaan sisältyy myös muita lajeja, ulkoliikuntaa ja muuta ohjelmaa. Kuten pienempienkin leireillä, myös Nikkarissa järjestetään leiriolympialaiset ja leiriturnaus. 

Elokuussa järjestettävästä kolmannesta leiriviikosta lisätietoa myöhemmin.