Koripallo ja Kori-80 lyhyesti

Kiinnostuitko koripallosta?

Laita tähän sähköpostiosoitteesi niin otamme sinuun yhteyttä.

*

Lisää syntymävuotesi ja sukupuolesi, jotta osaamme ohjata tietosi oikealle valmentajalle.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Koripallo lyhyesti


Koripallo on joukkuelaji, jossa kaksi viiden hengen joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan yrittäen heittää pallon vastustajan koriin, samalla estäen vastustajaa tekemästä samaa. Koripallo on fyysinen laji, jossa on hyvin tarkat säännöt kontaktin ottamisesta ja vähintään kaksi tuomaria tuomitsevat ottelua. Pelissä on neljä erää, joiden kesto 10-8 minuuttia riippuen ikäluokasta. Pelin voittaa se joukkue, jolla on viimeisen erän päättyessä enemmän pisteitä, tasatilanteessa pelataan jatkoeriä ratkaisuun asti.
Tarkemmat säännöt löydät tästä linkistä

Koripallo kehittää monipuolisesti nopeutta, kestävyyttä ja kimmoisuutta. Lisäksi koripallossa kehittyvät myös sosiaaliset taidot, sillä tärkeä osa lajia on yksilön toimiminen osana ryhmää ja joukkuetta.

Kori-80 lyhyesti


Keravan Kori-80 on kasvattajaseura, jonka edustusjoukkueet pelaavat valtakunnallisella tasolla. Seura tarjoaa jokaiselle ikäluokalle oman ikäluokkajoukkueen tytöissä ja pojissa. Myös aikuisille on omat harrastejoukkueet naisissa ja miehissä. Seuralla on nykyään 280 jäsentä. Toiminnan tarkoituksena on luoda liikunnallinen elämäntapa kaikille ja mahdollistaa koripallon harrastaminen jokaisen omalla tasolla.