Poikien koriskoulut

Harjoitukset:

Koriskoulut ovat siirtyneet ansaitulle kesälomalle.

 

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE KORISKOULULAISILLE JA VANHEMMILLE!

Syksyllä jatketaan!

 

Koriskouluun ilmoittautuminen

Lapsen tiedot

*
*
*

Huoltajan yhteystiedot

*
*
*
*
*

 Ilmoittautuminen ei sitova.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Poikien koriskoulu

Kori-80 järjestää koriskouluja sekä Keravalla että Tuusulassa. 

Koriskoulun tarkoituksena on luoda lapsille liikunnan tarjoamia hyvän olon tuntemuksia ja luoda pohjaa urheilulliselle elämäntavalle. Treeneissä opetellaan koriksen perusasioita: kuljettamista, syöttämistä ja heittoa. Lajinomaisten toimien lisäksi opettelemme koriksen sääntöjä ja haluamme pitää mielessä myös leikin ja hauskanpidon. Kauden aikana on tavoitteena pelata muutama oikea pelikin ja osallistua vuosittaiseen Iloiseen Sherwoodin Mikroturnaukseen.

Koriskouluun tarvitset innokkaan mielen, sisäpelikengät, shortsit ja juomapullon. Lisää tietoa ohjeista koripalloilun aloittaville tai valmentajilta.

Kaudella 2013-14 koriskoulun kausimaksu on 150euroa ja jäsenmaksu 50euroa. Sisaralennus on 20% kausimaksusta, jonka saa yhden tai useamman nuoremman sisaruksen kausimaksusta. Kauden 2013-14 koriskoulut alkavat syyskuussa 2013 ja jatkuvat toukokuulle 2014 saakka.

Koriskoulujen harjoituksia voi kokeilla kaksi viikkoa ilman maksuja tai sitoumuksia. Tervetuloa kokeilemaan tai katsomaan harjoituksia!
 

Valmentajat:

Keravan koriskoulu
Toni Railotie, tonra75@gmail.com
Marjo Priha
 

Tuusulan koriskoulu
Leena Martin, Taina Kivistö  ja Minna Loponen